Eid science feest!

leerkracht Nieuws Leave a Comment

‘Gedeelde vreugde, is dubbele vreugde!’
Een dag, of eigenlijk twee (!) waar de leerlingen, alsook het team het hele jaar naar uitkijkt. Op een educatieve manier de eid-viering in te richten, is absoluut grote pret! Lekker actief bezig zijn, lol trappen én er toch ook nog heel wat van leren. Een verantwoorde manier om vieringen binnen onze school een centrale plek te geven.
De Eid-viering stond dit jaar in het teken van Science. Er was ruimte om als echte onderzoekers aan de slag te gaan met het maken van een lava-lamp, bouwen van moleculen, slijm maken en nog veel meer!  Tijdens de pauzes werden de leerlingen verwend met gezonde en zoals bij een feest hoort ook minder gezonde versnaperingen.
    
Mad science is ingeschakeld om onze leerlingen, middels shows in de onderbouw en workshops in de midden- en bovenbouw, te inspireren en hen mee te nemen in de fascinerende wereld van Wetenschap & techniek.

Tot slot kwamen ook onze grote vrienden Max de hond en Jasper de ijsbeer geheel in stijl van het feest langs om onze kleine wetenschappers eens van dichtbij te bewonderen en natuurlijk is er ook heel wat afgeknuffeld.

      

Na het feest met de leerlingen, was er ook een gelegenheid om samen met het team onder het genot van een drankje en een (zoet) hapje deze mooie dagen met elkaar af te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *