Het afstandsonderwijs

Tijdens de wintervakantie zwaaiden wij het eerste halfjaar van dit schooljaar uit, met het stille verlangen dat alles snel weer een beetje het oude zou gaan worden. Helaas laat het fysieke onderwijs – na een verlening – nog steeds op zich wachten…

Niet alleen voor al onze prachtige leerlingen, maar ook voor onze gepassioneerde leerkrachten is het een bijzondere tijd. Wel lesgeven, maar wederom net als in maart vorig jaar op afstand. Met veel plezier en enthousiasme proberen we er samen weer wat moois van te maken! Het is fijn om te zien hoe betrokken eenieder is. We staan dichter bij elkaar dan ooit, en dat op afstand (!)

We merken dat zowel de leerlingen, de ouders alsook de leerkrachten digitaal steeds vaardiger worden. Waar we tijdens de vorige lockdown nog vooral bezig waren met het uitzoeken hoe alles werkt, merken we dat de communicatie via de digitale wegen steeds soepeler verloopt. Ideaal is het nog steeds niet, maar samen werken we er hard aan om het onderwijs zo goed als mogelijk door te laten gaan. En dat is door alle schermen heen voelbaar!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Agenda

Augustus 2021

maandag 16 augustus

De hele dag
Zomervakantie

dinsdag 17 augustus

De hele dag
Zomervakantie

woensdag 18 augustus

De hele dag
Terugkomdag

donderdag 19 augustus

De hele dag
Terugkomdag

vrijdag 20 augustus

De hele dag
Terugkomdag

maandag 23 augustus

De hele dag
Eerste schooldag
Bekijk volledige agenda

Belangrijk

PROTOCOL
HEROPENING
SCHOLEN