Het afstandsonderwijs

leerkracht Nieuws Leave a Comment

Tijdens de wintervakantie zwaaiden wij het eerste halfjaar van dit schooljaar uit, met het stille verlangen dat alles snel weer een beetje het oude zou gaan worden. Helaas laat het fysieke onderwijs – na een verlening – nog steeds op zich wachten…

Niet alleen voor al onze prachtige leerlingen, maar ook voor onze gepassioneerde leerkrachten is het een bijzondere tijd. Wel lesgeven, maar wederom net als in maart vorig jaar op afstand. Met veel plezier en enthousiasme proberen we er samen weer wat moois van te maken! Het is fijn om te zien hoe betrokken eenieder is. We staan dichter bij elkaar dan ooit, en dat op afstand (!)

We merken dat zowel de leerlingen, de ouders alsook de leerkrachten digitaal steeds vaardiger worden. Waar we tijdens de vorige lockdown nog vooral bezig waren met het uitzoeken hoe alles werkt, merken we dat de communicatie via de digitale wegen steeds soepeler verloopt. Ideaal is het nog steeds niet, maar samen werken we er hard aan om het onderwijs zo goed als mogelijk door te laten gaan. En dat is door alle schermen heen voelbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *