Nederland in lockdown; onze school sluit (wederom) de deuren


Vanaf aanstaande woensdag 16 december 2020 tot en met tenminste zondag 17 januari in het nieuwe jaar gaan de scholen (wederom) dicht. Dit maakt deel uit van een breed pakket aan maatregelen om de druk op de zorg te verminderen.

Behalve tijdens de wintervakantie, krijgen onze leerlingen in deze periode onderwijs op afstand. Ideaal is het niet, maar gezien de huidige, ernstige situatie, wel noodzakelijk gebleken.

Wij zullen op dezelfde manier als eerder dit jaar het afstandsonderwijs aanbieden. Het is in eerste instantie belangrijk dat de randvoorwaarden thuis aanwezig zijn. Leerlingen die niet over een device beschikken kunnen in bruikleen een chromebook van school ophalen. In de groep wordt vandaag nog opgefrist hoe in te loggen in Microsoft Teams via het persoonlijke schoolmailadres. Leerkrachten maken een planning en plannen aan de hand van instructievideo’s interactieve momenten in voor het begeleid in oefenen van de lesstof en/of een verlengde of verdiepte instructie te geven.

Daarnaast blijven de groepsleerkrachten via Parro nauw betrokken en zal ook alle verdere communicatie via de Parro app verlopen.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Agenda

Geen evenementen gevonden.

Bekijk volledige agenda

Belangrijk

PROTOCOL
HEROPENING
SCHOLEN