Organisatie heropening

leerkracht Nieuws Leave a Comment

De leerlingen zullen op maandag tot en met donderdag dagelijks een halve dag naar school komen, dit besluit vloeit voort uit onderwijskundig perspectief waarbij een gedegen lesprogramma aangeboden kan worden. Voor leerlingen die meer tijd nodig hebben om onderwijsdoelen te behalen, zullen naast de halve dagen, een ander passend programma toegereikt krijgen. De leerkracht selecteert in samenspraak met de IB-er welke leerlingen hiervoor in aanmerking komen.

Alle groepen worden in twee groepen gesplitst: Groep 1 en groep 2. Groep 1 komt van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 11.30 uur naar school en groep 2 in de middag van 12.15 tot 15.15 uur. Op de vrijdagen komen de leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften naar school. De overige leerlingen zullen thuis oefenstof maken om de aangeboden doelen goed in te slijpen.

Van de leerlingen die niet op het dagdeel naar school gaan, wordt verwacht thuis zelfstandig te werken aan het meegegeven schoolwerk. Hiervoor krijgen ze een programma van de groepsleerkracht, waarvan zij de instructie reeds op school hebben ontvangen. Er zal alleen werk worden meegegeven waarmee de leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen.

Via de mail heeft u onlangs een uitgebreide brief ontvangen met resterende informatie zoals praktische zaken, hygiëne aspecten en onderwijsinhoud. Tevens heeft u van de groepsleerkracht de indelingen van de twee groepen ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *