Ouder- en Kindadviseur van het Ouder- en Kindteam weer op locatie!

leerkracht Nieuws Leave a Comment

Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van je kind? Zijn er ontwikkelingen of problemen in je (gezin) situatie waar je zorgen om maakt? Als je even niet weet wat je met je kind of jezelf moet, over bijvoorbeeld slapen, eten, driftbuien, pesten, druk of juist een teruggetrokken gedrag van je kind. Over de gezinssituatie (denk aan ruzie, scheiding, verlies). Je kan ook terecht voor het aanvragen van het Jeugdfonds sport en cultuur. Ik kan meedenken over verschillende onderwerpen. Ik ben de ouder- en kindadviseur, Noorke Thakoerpersad waarmee je contact kan opnemen. Samen met ouders kijk ik waar er behoefte aan is en waar ik je mee kan ondersteunen. Alles wat besproken wordt is vertrouwelijk en wordt alleen met toestemming van de ouders teruggekoppeld naar school.

Onder voorbehoud zal ik vanaf 14 juni op de dinsdagochtenden van 8.30 tot 10:30 uur op school aanwezig zijn (beiden locaties).

Op de even weken op de Cornelis Dirkzstraat en op de oneven weken ben ik op de Jan van Riebeekstraat.

Wanneer ik niet op school ben, kunnen ouders mij telefonisch, via whatsapp en of de mail bereiken.

De afspraken met ouders vinden plaats op locatie van het Ouder- en Kindteam: Magalhaensplein 2, postcode 1057 VG Amsterdam Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met mij.

Noorke Thakoerpersad op het telefoonnummer: 06 5768 6502 Email: n.thakoerpersad@oktamsterdam.nl Meer informatie over het Ouder- en Kindteam vind je op www.oktamsterdam.nl

Met vriendelijke groet,

Ouder- en kindadviseur

Noorke Thakoerpersad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *