Ouder- en kindadviseur

leerkracht Nieuws Leave a Comment

Ouder- en kindadviseur van het Ouder- en Kindteam

Voor ouders die vragen hebben over de opvoeding, opgroeien, heb je zorgen over de situatie thuis of op school, dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur (oka). Op de Al Maes ben ik, Noorke Thakoerpersad, de ouder- en kindadviseur.

Ik ben er voor ouders die vragen of zorgen hebben over het opvoeden en opgroeien. Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken), vragen over de gezinssituatie (denk aan ruzie, scheiding, verlies), problemen waar je misschien als ouder zelf mee zit (zoals verslaving of schulden), heb je alleen wat informatie en of advies nodig, een paar gesprekken, tijdelijke begeleiding van de jeugdpsycholoog, jeugdarts, de jeugdverpleegkundige of een training voor je kind of jezelf als ouders ?

Samen met ouders kijk ik waar er behoefte aan is en waar ik je mee kan helpen.Alles wat besproken wordt is vertrouwelijk en wordt alleen met toestemming van de ouders teruggekoppeld naar school.

Binnenkort zal ik 2 uurtjes per week op school aanwezig zijn met in achtneming van de corona maatregelen. Wanneer ouders mij willen spreken en/of een afspraak met mij willen maken, ben ik telefonisch, via whatsapp en of per mail bereikbaar.

Afspraken met ouders vinden plaats op locatie van het Ouder- en Kindteam:
Magalhaensplein 2, postcode 1057 VG Amsterdam
Je kan zelf rechtstreeks contact met mij opnemen, ouder- en kindadviseur Noorke Thakoerpersad op het telefoonnummer: 06 5768 6502 of per email: n.thakoerpersad@oktamsterdam.nl

Meer informatie over het Ouder- en Kindteam vind je op www.oktamsterdam.nl

Bestuurder voor Ouder- en Kindteams Amsterdam | Boer & Croon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *