Terugblik afstandsonderwijs

Het coronavirus heeft ook ons onderwijs even goed door elkaar geschud. Van het klaslokaal, naar de woonkamer.  Van optimale structuur, naar toppunt van flexibiliteit, maar vooral van socialisering naar isolering. Makkelijk was het niet, maar met gepaste trots kunnen wij terugblikken op een optimale inzet waarin keuzen zo goed mogelijk zijn overwogen. Naar een moment waarbij het uiterste van ons allen is gevraagd en wij het samen toch goed voor elkaar hebben gekregen.

Alle lagen van de school zijn geraakt en alle lagen hebben hier bijzondere ervaringen, maar ook veel lering aan overgehouden. Binnen onze school is het meest rendement behaald op focus. Onder andere is nagedacht over hoe ingezet kan worden op (nog) meer aandacht voor de leerling als individu,  hoe er meer aandacht kan worden geschonken op wat er echt geleerd moet worden, tot slot vooral op wat het onderwijs juist zo mooi maakt.

Digitaal rekenles via Teams, groep 3

 

 

 

Wat hebben we bij zowel het onderwijspersoneel als bij de leerlingen en ouders weer mooie talenten kunnen ontdekken! Van ‘vloggende’ leerkrachten tot creatieve manieren om onderling contact te houden en verwerkingsopdrachten aan te leveren. Zo zagen we al in een vroeg stadium dat leerlingen elkaar via de digitale wegen opzochten, al snel waren de digitale vaardigheden verviervoudigd.

Gemotiveerde leerling en trotse leerkracht, groep 7

Nogmaals hartelijk dank dat u samen met het onderwijspersoneel dit tot een succes heeft weten te maken.

Weekplanning afstandsonderwijs, groep 7

Weekplanning afstandsonderwijs, groep 7

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Agenda

Geen evenementen gevonden.

Bekijk volledige agenda

Belangrijk

PROTOCOL
HEROPENING
SCHOLEN