Volledige (her)opening

Yes! Ein-de-lijk! Dit denken we vast allemaal; de leerlingen, ouders, juffen en meesters. Onze school is vanaf 8 juni weer volledig geopend! Alle leerlingen zijn weer van harte welkom op school. Alleen de ouders mogen nog vanaf een afstandje -met onderling gepaste afstand-  ons uitzwaaien. In de groep hoeven de kinderen onderling geen afstand te houden, met de juf of meester is het wel nog knuffelen op een afstand.

De school is hier helemaal op ingericht, de klassen alsook de gangen zijn voorzien van looproutes. Ter herinnering hangen per verdieping posters met de nieuwe regels (welke dat zijn, las u in een eerder bericht) en besteden de leerkrachten nog steeds aandacht aan alle voorzorgsmaatregelen. Het is even wennen. Maar o, wat zijn we blij om iedereen weer samen bij elkaar in het ‘echt’ te kunnen zien!

Het is niet makkelijk, maar met zijn allen kunnen we het!

Vanwege organisatorische redenen en om zo min mogelijk extra personen in de school toe te laten én de rust te bewaken, zijn de (schooltijden)tijden aangepast.

Maandag t/m donderdag: 08.30 – 14.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 12.00 uur

De nieuwe tijden zullen tot het einde van dit schooljaar worden aangehouden. Middels een enquete zal met zowel ouders als het onderwijspersoneel worden geëvalueerd op deze schooltijden, zodat er een keuze kan worden gemaakt voor de (her)inrichting van het nieuwe schooljaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Agenda

Augustus 2021

maandag 16 augustus

De hele dag
Zomervakantie

dinsdag 17 augustus

De hele dag
Zomervakantie

woensdag 18 augustus

De hele dag
Terugkomdag

donderdag 19 augustus

De hele dag
Terugkomdag

vrijdag 20 augustus

De hele dag
Terugkomdag

maandag 23 augustus

De hele dag
Eerste schooldag
Bekijk volledige agenda

Belangrijk

PROTOCOL
HEROPENING
SCHOLEN