Volledige (her)opening

Yes! Ein-de-lijk! Dit denken we vast allemaal; de leerlingen, ouders, juffen en meesters. Onze school is vanaf 8 juni weer volledig geopend! Alle leerlingen zijn weer van harte welkom op school. Alleen de ouders mogen nog vanaf een afstandje -met onderling gepaste afstand-  ons uitzwaaien. In de groep hoeven de kinderen onderling geen afstand te houden, met de juf of meester is het wel nog knuffelen op een afstand.

De school is hier helemaal op ingericht, de klassen alsook de gangen zijn voorzien van looproutes. Ter herinnering hangen per verdieping posters met de nieuwe regels (welke dat zijn, las u in een eerder bericht) en besteden de leerkrachten nog steeds aandacht aan alle voorzorgsmaatregelen. Het is even wennen. Maar o, wat zijn we blij om iedereen weer samen bij elkaar in het ‘echt’ te kunnen zien!

Het is niet makkelijk, maar met zijn allen kunnen we het!

Vanwege organisatorische redenen en om zo min mogelijk extra personen in de school toe te laten én de rust te bewaken, zijn de (schooltijden)tijden aangepast.

Maandag t/m donderdag: 08.30 – 14.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 12.00 uur

De nieuwe tijden zullen tot het einde van dit schooljaar worden aangehouden. Middels een enquete zal met zowel ouders als het onderwijspersoneel worden geëvalueerd op deze schooltijden, zodat er een keuze kan worden gemaakt voor de (her)inrichting van het nieuwe schooljaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Agenda

Mei 2022

vrijdag 27 mei

De hele dag
CITO TOETS EIND
Komt wekelijks terug

maandag 30 mei

De hele dag
CITO TOETS EIND
Komt wekelijks terug

dinsdag 31 mei

De hele dag
CITO TOETS EIND
Komt wekelijks terug
12:00 – 16:30
Studiemiddag Close Reading

Juni 2022

woensdag 1 juni

De hele dag
CITO TOETS EIND
Komt wekelijks terug

donderdag 2 juni

De hele dag
CITO TOETS EIND
Komt wekelijks terug
Bekijk volledige agenda

Belangrijk

PROTOCOL
HEROPENING
SCHOLEN