Volledige (her)opening

Yes! Ein-de-lijk! Dit denken we vast allemaal; de leerlingen, ouders, juffen en meesters. Onze school is vanaf 8 juni weer volledig geopend! Alle leerlingen zijn weer van harte welkom op school. Alleen de ouders mogen nog vanaf een afstandje -met onderling gepaste afstand-  ons uitzwaaien. In de groep hoeven de kinderen onderling geen afstand te houden, met de juf of meester is het wel nog knuffelen op een afstand.

De school is hier helemaal op ingericht, de klassen alsook de gangen zijn voorzien van looproutes. Ter herinnering hangen per verdieping posters met de nieuwe regels (welke dat zijn, las u in een eerder bericht) en besteden de leerkrachten nog steeds aandacht aan alle voorzorgsmaatregelen. Het is even wennen. Maar o, wat zijn we blij om iedereen weer samen bij elkaar in het ‘echt’ te kunnen zien!

Het is niet makkelijk, maar met zijn allen kunnen we het!

Vanwege organisatorische redenen en om zo min mogelijk extra personen in de school toe te laten én de rust te bewaken, zijn de (schooltijden)tijden aangepast.

Maandag t/m donderdag: 08.30 – 14.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 12.00 uur

De nieuwe tijden zullen tot het einde van dit schooljaar worden aangehouden. Middels een enquete zal met zowel ouders als het onderwijspersoneel worden geëvalueerd op deze schooltijden, zodat er een keuze kan worden gemaakt voor de (her)inrichting van het nieuwe schooljaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Agenda

Oktober 2021

maandag 18 oktober

De hele dag
Herfstvakantie
Komt wekelijks terug

dinsdag 19 oktober

De hele dag
Herfstvakantie
Komt wekelijks terug

woensdag 20 oktober

De hele dag
Herfstvakantie
Komt wekelijks terug

donderdag 21 oktober

De hele dag
Herfstvakantie
Komt wekelijks terug

vrijdag 22 oktober

De hele dag
Herfstvakantie
Komt wekelijks terug

maandag 25 oktober

De hele dag
Studiedag
Bekijk volledige agenda

Belangrijk

PROTOCOL
HEROPENING
SCHOLEN