Zomerschool

Het einde van het schooljaar is langzamerhand aan het naderen. De zomervakantie staat hiermee voor de deur. Ook dit schooljaar verzorgen we tijdens de zomervakantie een zomerschool voor onze leerlingen. Op de zomerschool kunnen leerlingen in een periode van drie weken op een speelse en leerzame manier een deel van de vakantie op school doorbrengen. Er wordt aandacht besteed aan taal, rekenen en expressie.

De zomerschool zal van maandag t/m donderdag zijn en zal starten op dinsdag 19 juli en eindigen op donderdag 4 augustus. De lessen zijn van 10:00 uur tot 15:00 uur en worden verzorgd door ons eigen personeel. Om de lessen efficiënt te kunnen verzorgen, hebben we een maximum gesteld aan beschikbare plekken.

U kunt uw interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar zomerschool@ibsalmaes.nl. Graag ontvangen wij in deze e-mail de naam en groep van uw kind(eren). De inschrijving is pas definitief als u van ons een bevestigingsmail krijgt over de plaatsing van uw kind. In deze e-mail ontvangt u ook meer informatie over praktische en inhoudelijke zaken rondom de zomerschool. Het aanmelden van uw kind is mogelijk tot vrijdag 17 juni.

Let op! Bij het aanmelden van uw kind, gaat u ermee akkoord dat hij/zij alle dagen van de zomerschool aanwezig is.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Agenda

Geen evenementen gevonden.

Bekijk volledige agenda

Belangrijk

PROTOCOL
HEROPENING
SCHOLEN